top of page
IMG_4985.jpg

FÖR FÖRETAG

IMG_5202.jpg
Företagskunder

Vi kan erbjuda tjänster till företag inom bl.a. följande områden:

Reception/Restaurang/Butik
Första intrycket är viktigt och det ser verkligen trevligt och genomtänkt ut med fina blommor på ditt företag. Varje vecka levererar vi blommor runt om i Eskilstuna bland annat buketter till receptionsdiskar och bordsblommor till restauranger. Till din reception levererar vi en bukett i en passande vas och byter ut den varje vecka, så du behöver inte tänka på att ha vaser i olika varianter hemma.  

Vi gör också välkomnande entréplanteringar eller planteringar till uteserveringar. För att det ska bli så enkelt som möjligt för dig så kan vi komma ut och plantera på plats.

Tack för affären
Blomstrar dina affärer?
Tacka dina kunder/samarbetspartners med blommor, vi har olika lösningar för utkörning eller upphämtning.

Blommor till anställda och samarbetspartners
En välkomnande krukväxt på skrivbordet till den nyanställda, buketter till födelsedag, nyblivna föräldrar eller pensionering? Blommor passar till många tillfällen på arbetsplatsen. 

Vi kan också hjälpa dig att hålla reda på t.ex. dina anställdas födelsedagar genom att ge oss en lista över viktiga datum så kör vi ut överenskommen blomma den dagen du behöver den. 

Event och mässor
Vi har erfarenhet av dekorationer för både små och stora event, allt ifrån dekorationer på scenen, buketter till vinnare eller föredragshållare, entrédekorationer och blommor på borden.

Luftrenande växter
Visste du att kopieringsmaskiner, heltäckningsmattor och andra material som förekommer på din arbetsplats avger giftiga ämnen till luften? Luften som du andas in innehåller bland annat formaldehyd, aceton, benzen och många andra otäcka ämnen. 

Det finns hjälp mot detta. Vi har stor kunskap om luftrenande växter som renar luften från farliga ämnen, dessutom gör de luften fuktigare och syresättningen högre vilket gör dig piggare.

Kontakta oss för vilka växter som skulle passa på just din arbetsplats. Det finns många lättskötta sorter att välja på. 

Har du en egen idé?

IMG_5349.jpg
bottom of page