top of page
IMG_4993.jpg
Vår drivkraft

Alla är miljönärer hos oss!

Vi ska inspirera hela världen och visa att det gamla är det nya. Vi uppmuntrar till miljömedvetenhet inom allt vad buketter, blommor, växter och blomstrande inredning innefattar. Vi fokuserar på cirkulärekonomi och att vara med och rädda världen. 

 

Välkommen till Ecoflor!


IMG_5348.jpg
Shadow on Concrete Wall
Inget är värdelöst

Vi tror att allting har ett värde och även en till synes värdelös produkt kan få ett värde. Med kreativitet och fingertoppskänsla ger vi liv till saker som tidigare ansetts vara utan värde. Vi det som vår skyldighet att ge varje produkt ett värde, antingen genom upcycling, recycling eller sista fall återvinning. 

Vi minskar vårat klimatavtryck genom att uppmana leverantörer att välja klimatsmarta produkter och väljer alltid bort produkter med tveksam bakgrund. 

Våra kunder ska känna sig trygga med att oavsett vad de valt att köpa, så kan de göra detta med gott klimatsamvete. Det är det vi menar med att vara Miljönär!

IMG_3345.jpg
IMG_5218.jpg
Våra leverantörer

Vi värnar om den lokala handeln och väljer gärna producenter  i närområdet som har samma värderingar som vi. 

Alla produkter som säljs hos Ecoflor har gjort ett så litet, om ens något, klimatavtryck. Finns det inte miljövänligt producerat avstår vi hellre!

Vi uppmanar alla våra leverantörer att bara tillhandahålla klimatsmarta produkter. 

Det är vårt ansvar att hjälpa leverantörerna hitta rätt lösningar när deras kunskap inte räcker till. Vi ska alltid leta efter bättre alternativ och köpa in det bästa ur både kvalitets- som miljöperspektiv.  

bottom of page